Aangepast zoekenRecente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Even voorstellen / Heb ik een midlife crises?
« Laatste bericht door Francoise Gepost op 23 februari 2018, 23:30:11 pm »
Hallo allemaal,
Ik lees hier al een paar dagen mee , omdat ik mezelf afvraag of ik in een MC zit. Ik ben in november hals over kop verliefd geworden op een hele foute man. Mijn man en ik zijn 34 jaar bij elkaar en hebben sinds 10 jaar een open relatie . We hebben dan dus wel eens sex met een ander stel. Nu was ik dus die man tegen het lijf gelopen en heb aan mijn man gevraagd of ik met hem op date mocht . Dit omdat ons sex beleving nogal uiteen ligt en ik het gevoel heb hierin tekort te komen. Hij was hier niet blij mee en weigerde in eerste instantie.  Ik was echter niet te stoppen, wilde dit perse en had gewoon mijn huwelijk in de sloot gegooid als dat niet door had kunnen gaan . Hij heeft uiteindelijk toegezegd . Het was echt heel fijn met hem en ik dacht dat ik mijn tweeling ziel gebonden had (ik noemde het ook zo , voor dat ik dus hier het begrip SM tegenkwam) . De dag erop vertrok mijn SM  voor bijna 3 maanden naar het buitenland.  Ik had zeer tegen mijn zin maar summier contact en hij heeft 1x gebeld.  Gaf ook aan me niet te missen . Bij thuiskomst wilde ik weer dolgraag afspreken . Weer vette ruzie thuis.  Nu heeft hij al een ander en is het cvonract verbroken.  Het hele voorval heeft me enorm beangstigd . Iedereen die een beetje bij zijn verstand is doet zoiets toch niet ??!! Daarom dus hier veel aan het lezen.  Hij was geen relatie materiaal.  Ik heb notabene 2 kinderen met beperking . Hij zat in bijstand in een flatje .1 kind niet erkend en wil geen contact etc etc . Ik ben gewoon angstig dat er dadelijk 1 voorbij komt waar ik wel alles voor weggooi . Hoe kan ik dat voorkomen.  Ik hoop niet dat jullie allemaal over me heen vallen . Want ik lees hier ook de verdrietige wanhopige verhalen .

Liefs francoise
2
Onze dagelijkse MC belevenissen / Re: Gezamenlijke vrienden
« Laatste bericht door Linn Gepost op 22 februari 2018, 13:04:06 pm »
Ik ben er ook steeds meer van overtuigd dat ik moet kiezen. En dan inderdaad voor mijzelf. Maar ik weet ook dat heel veel mensen gewoon niet weten wat het is wanneer ze het zelf niet hebben meegemaakt. Als ik nu vrienden zou hebben die in dezelfde situatie zitten, dan zou ik de soulmate altijd blijven negeren. Maar 3 jaar geleden maakte mijn nichtje iets soortgelijks mee en toen begreep ik het ook niet. Ik vond het ook wel een keer genoeg al dat 'gezeur'. Zou haar ex ook gewoon aanspreken als ik hem zag. Maar nu moet ik die vent ook niet meer, haha! Ben laatst ook niet zo aardig tegen hem geweest toen hij mij vertelde, toen hij hoorde dat mijn relatie over was, dat het wel goed zou komen.

En om over ex-schoonfamilie maar niet te spreken. Die hebben mij allemaal links laten liggen. Mijn ex-schoonmoeder heeft mijn oudste zoon zelfs verteld dat ik haar zou haten en dat zij mij ook haat. En ik had echt wel een goede band met mijn schoonmoeder.

3
Onze dagelijkse MC belevenissen / Re: Gezamenlijke vrienden
« Laatste bericht door Emmetje Gepost op 20 februari 2018, 23:28:22 pm »
Inderdaad een toepasselijke spreuk. En je hebt waarschijnlijk gelijk. Mijn mc'er heeft (momenteel) geen sm en dat maakt het een stuk minder gecompliceerd. Indien dat wel het geval zou zijn dan zou ik er misschien net zo over denken als jij. De omgang van mij zus met mijn mc'er beschouw ik in ieder geval als hoogverraad, dus in dat opzicht snap ik jou wel.
4
Onze dagelijkse MC belevenissen / Re: Gezamenlijke vrienden
« Laatste bericht door Alice Gepost op 20 februari 2018, 20:11:33 pm »vind/vond deze dan best wel toepasselijk. Krijg het even niet voor elkaar afbeelding rechtstreeks te plaatsen dus dan maar zo.

hier ook gezamenlijke vrienden die geschokt waren dat manlief de bom naar binnen gooide en vervolgens de deur achter zich dicht trok om nooit meer om te kijken. Ze hebben mijn verdriet gezien - en dat van de kinderen -, de wanhoop, de paniek en ook het liegen en het bedrog meegekregen.

En nee, ik snap best dat men niet wil kiezen, er niet tussen wil gaan staan, maar of je dan met droge ogen nog gewoon vrienden kunt blijven zoals het altijd was met zo iemand? Hij heeft hen ook gewoon heel erg teleurgesteld, gebruikt soms en ook voorgelogen.

Man is nog steeds bij SM, zo ongeveer bij haar ingetrokken. Vrienden hebben nog geen kennis gemaakt op 1 schoonzus na (ook weer lastig, schoonfamilie). En heel eerlijk men moet het helemaal zelf weten, maar iemand die met haar bevriend is of raakt, dat is geen vriend (meer) van mij. Dan hoeven ze helemaal niet te kiezen, dan kies ik zelf wel....
5
Onze dagelijkse MC belevenissen / Re: Gezamenlijke vrienden
« Laatste bericht door Linn Gepost op 20 februari 2018, 16:01:05 pm »
Ja dat en ook omdat ik heel eerlijk gezegd maar weinig mensen om me heen heb. Maar dan is het wel de vraag of ik daarom vrienden moet blijven...
6
Onze dagelijkse MC belevenissen / Re: Gezamenlijke vrienden
« Laatste bericht door Emmetje Gepost op 20 februari 2018, 15:44:16 pm »
Hi Linn, alleen jij kunt bepalen hoe dierbaar bepaalde mensen je zijn. Je weet nu in ieder geval wel wat je aan bepaalde 'vrienden' hebt. Maar wees voorzichtig in het afkappen van vriendschappen. Het zal voor menigeen alleen maar een bevestiging zijn van hetgeen je mc'er over je rond bazuint, namelijk dat het aan jou ligt. Dus je kunt er ook voor kiezen om juist je kracht te tonen en de vriendschap voort te zetten. Ik wens je veel kracht en wijsheid toe.
7
Onze dagelijkse MC belevenissen / Re: Gezamenlijke vrienden
« Laatste bericht door Linn Gepost op 20 februari 2018, 14:36:47 pm »
Ik speel nu heel erg met de gedachte of ik hen niet gewoon los moet laten...
8
Onze dagelijkse MC belevenissen / Re: Gezamenlijke vrienden
« Laatste bericht door Emmetje Gepost op 19 februari 2018, 23:13:10 pm »
Beste Linn, dat is ook een heel lastig iets om mee te dealen. Ik noem het de randverschijnselen van een scheiding omdat je hier van te voren geen rekening mee houdt maar er wel mee te maken krijgt. Je kunt je vrienden niet laten kiezen en ze willen dat ook helemaal niet. Het liefst willen ze beide partijen te vriend houden en doorgaan met hun eigen leven. En dat dat voor jou pijnlijk is, daar wordt niet altijd bij stil gestaan. Ik spreek uit ervaring, want zelfs mijn eigen zus maakt zich schuldig aan dit gedrag en dat doet pijn. Maar je hebt er geen invloed op en dus geldt ook hier: LOSLATEN...
9
Onze dagelijkse MC belevenissen / Re: Informatie over MC in het Engels gezocht.
« Laatste bericht door Emmetje Gepost op 16 februari 2018, 12:53:09 pm »
Beste AnYaYa, wat goed dat je deze site gevonden hebt. Je kunt hier in ieder geval zelf veel informatie en steun vinden. De meeste engelstalige sites die ik ben tegen gekomen richten zich op de achtergebleven (vrouwelijke) partner, maar misschien heeft je man iets aan de engelstalige artikelen waar op de site van get-real.info naar gelinkt wordt. Kijk maar  eens op:
www.get-real.info/pages/188636/Verborgen_depressie_.html

Ik hoop dat je man zich hierin herkent en zijn midlife crisis zal erkennen. De eerste belangrijke stap is dan gezet. Vervolgens zal hij echt met zichzelf aan de slag moeten. Het zal niet makkelijk zijn. Niet voor hem, maar zeker ook niet voor jou. Ik wens je dan ook veel sterkte de komende tijd. Zorg goedvoor jezelf!
10
Onze dagelijkse MC belevenissen / Informatie over MC in het Engels gezocht.
« Laatste bericht door AnYaYa Gepost op 15 februari 2018, 14:20:51 pm »
Een vriendin stuurde me vandaag een link naar deze website en forum met alle info over de MC. Een eyeopener voor mij. M'n man zit in de MC, alles is nu duidelijk voor me. En ik voel me al sterker omdat ik niet de enige ben die dit meemaakt.

Nu wil ik hem wat laten lezen over de MC maar....hij is Engels dus snapt van deze website/forum info niets :(
is er ergens een GOEDE website/forum in het engels ?

Bedankt en allemaal sterkte.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10